Ο Άκης Πετρετζίκης και η εκπομπή «Akis’ Food Tour», επέστρεψαν στις οθόνες.
Στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Άκης ταξίδεψε στο ακριτικό νησί της Λέσβου και πήρε την ντουντούκα προσκαλώντας τους ντόπιους στην… τουρνέ του.
Έφτασε στο φημισμένο προσκύνημα του Ταξιάρχη στα βόρεια του νησιού και δοκίμασε το κισκέκι, ένα ιδιαίτερο γιορτινό φαγητό που σιγοβράζει 24 ώρες σε μεγάλα καζάνια. Μάλιστα δεν δίστασε να σηκώσει μανίκια και να πάριε μέρος μαζί με τους άντρες του χωριού στη διανομή του φαγητού.
Συνοδοιπόροι του Άκη στο «Akis’ Food Tour» είναι οι τηλεθεατές που του προτείνουν τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι κάθε περιοχής που τον βοηθούν να ανακαλύψει τι σημαίνει πραγματικά «υψηλή γαστρονομία» στις ντόπιες κουζίνες, στα χωράφια και τα βουνά της Ελλάδας.