«Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πολύ και το κόστος για άδεια απόσταξης, αλλά και τα πρόστιμα που επιβάλλονται» δήλωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 103.1 και τη Μαρία Γιαμπουλάκη, ο Λογιστής Α’ τάξης Μπάμπης Πουλιανάκης.
Όπως εξήγησε ο κ. Πουλιανάκης, για να βγει μια άδεια χρειάζονται πλέον 370 ευρώ, ποσό που είναι κατά πολύ υψηλότερο σε σχέση με τα κόστη του παρελθόντος.
Ο κ. Πουλιανάκης ανέφερε επίσης ότι ρητά απαγορεύεται η συσκευασία σε πλαστικό δοχείο και ρητά απαγορεύεται η προσθήκη σε ζάχαρη ή σε μέλι , ενώ τα πρόστιμα που επιβάλλονται στην περίπτωση που το προϊόν παραχθεί από τον ίδιο τον παραγωγό κυμαίνονται από 1.500 έως 3.000 ευρώ.