Στο πλαίσιο φεστιβάλ, που διοργανώνει στις Ασίτες ο Δήμος Ηρακλείου, ο ερευνητής Αλέκος Στεφανάκης θ’ αναφερθεί στο πολύ σοβαρό ζήτημα της τυποίησης και συσκευασίας των προϊόντων.
Όπως ανέφερε στο Θέμα Κρήτης 103.1 υπάρχει πρόβλημα στην Κρήτη και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 65% των προϊόντων εξάγεται χύμα και μ’ αυτό τον τρόπο χάνεται όλη η προστιθέμενη αξία, αλλά και η ταυτότητα που δίνει το προϊόν στον τόπο.