«Δεκαοχτώ χιλιάδες ραντεβού κλείσαμε προκειμένου οι παραγωγοί να γνωρίσουν τους ξενοδόχους και να προμηθεύουν με κρητικά προϊόντα τα ξενοδοχεία τους», είπε στο Θέμα Κρήτης 103.1 ο Γιώργος Σφακιανάκης, πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου, διευθυντών ξενοδοχείων. Το μεγάλο πρόβλημα που φαίνεται να λύνεται είναι η ύπαρξη έγγραφων εγγυήσεων για την ποιότητα των προϊόντων, καθώς και συμβόλαια που… δένουν τη συμφωνία μεταξύ ξενοδόχων και παραγωγών για την επάρκεια των προϊόντων. Ακόμα και ζητήματα, όπως η υψηλή τιμή, μπορούν να λυθούν εφόσον χρησιμοποιηθούν σε πεντάστερα ξενοδοχεία», συμπλήρωσε ο κ. Σφακιανάκης.
Τα κρητικά προϊόντα στα ξενοδοχεία…
1 λεπτά ανάγνωση